De hebraiske bokstavene og Kabbala

Utforsk de hebraiske bokstavene og Kabbala (jødisk mystisisme) gjennom meditasjon, fortelling, bevegelse, lyd, form og farge.

De hebraiske bokstavene representerer inngangsportaler til Kabbala og Livets tre og er nøkler til å forstå deler av vestens mystiske tankegods.

Kursene er for alle som ønsker å utforske Kabbala som et verktøy til å forstå mer av verden og seg selv. Det kreves ikke forkunnskaper verken i hebraisk, kabbala, tegning, meditasjon eller sang, men all erfaring du har fra før vil kunne gi deg mulighet til ytterligere fordypning og utforskning av grunnelementene i Kabbala samt ditt eget sjelelige univers. Kursene bygger ikke direkte på hverandre. Du kan godt ta et kurs uten at du har deltatt på tidligere kurs i rekken.

1. De fire bokstavene i Det hellige navnet (tetragrammet)

På dette kurset vil vi utforske hver av de fire bokstavene i Det hellige navnet og lære om dette navnets plass i en kabbalistisk sammenheng. Målet er å gi en opplevd forståelse av bokstavenes bruk og betydning.

lørdag kl. 15.00 - 20.00 og søndag kl. 10.00 - 15.00

Pris kr. 1200,-

2. De tre urbokstavene Alef, Mem og Shin og livets tre

På dette kurset vil vi utforske de tre urbokstavene som hver representerer elementene luft, vann og ild. Disse tre bokstavene bidrar til en grunnleggende forståelse av Livets tre i Kabbala. Kabbalistiske skapelsesmyter er nært knyttet til disse bokstavene og vil bli formidlet som del av dette kurset.

en kveld i uken, tre uker på rad

Pris kr. 900,-

 

Påmelding

Tel 920 94 914

Meld fra om du er interesert til makomrachelleah@gmail.com